بیماری قند خون - An Overview

یکی از شاخص‌های مهم برای ارزیابی و بررسی سلامت بدن قند خون نرمال می‌باشد؛ میزان قند خون نرمال در سنین مختلف با افزایش سن، ابتلا به برخی از بیماری‌ها و حالات مختلفی همچون ناشتا و غیر ناشتا تغییر می‌یابد اما همیشه باید قند خون را در محدوده نرمال خود نگه داشت تا سلامتی افراد به خطر نیفتد.

بیشتر بخوانید: دیابت در دوران بارداری برای چه کسانی اتفاق می‌افتد؟

همچنین می توانید برگ های انبه را به شکل پودر خرد کنید و یا آنها را به شکل پودر خریداری کنید.

ممکن است نیاز باشد با یک متخصص تغذیه برای تغییر مقدار و نوع غذاهای مصرفی خود مشورت نماییدو با اصلاح عادات غذایی از بروز مجدد قند خون بالا جلوگیری کنید.

نگرانی شما بی مورد است. شرایط نرمال است. با حفظ وزن مناسب و فعالیت بدنی ایجاد دیابت در شما بسیار کم است. دارو برای قند لازم نیست ولی برای تخمدان گاها متفورمین هم تجویز می شود.

به جز آناناس، خربزه، هندوانه و طالبی بیشتر میوه‌ها دارای شاخص گلوکز ۵۵ و پایین‌تر از آن هستند. این شاخص کم به این دلیل است که اغلب میوه‌ها دارای میزان زیادی آب و فیبر هستند که شکر موجود در آنها یعنی همان فروکتوز را به طور طبیعی متعادل می‌کند. زمانی که میوه می‌رسد، شاخص گلوکز آن افزایش می‌یابد.

کمتر از ۱۰۰ تا ۱۲۰ میلی گرم در دسی لیتر دو ساعت بعد از غذا .

بزرگسالان مبتلا به دیابت بارداری: کمتر از ۱۴۰ میلی گرم در دسی لیتر یک ساعت پس از غذا خوردن. کمتر از ۱۲۰ میلی گرم در دسی لیتر دو ساعت بعد از غذا خوردن

بررسی منظم قند خون برای جلوگیری از ابتلا به دیابت در افراد سالم و همچنین پیشگیری از تشدید انواع بیماری در افراد مبتلا به دیابت کار حائز اهمیتی می‌باشد؛ غیر متعادل بودن سطح قند خون می‌تواند منجر به بروز بیماری‌های خطرناکی در افراد سالم و افراد مبتلا به دیابت شود.

مطالب مرتبط طرز تهیه ۶ شام مناسب برای دیابتی ها ۳۱ فروردین

تا نفسم اینجوری میشه می فهمم قندم رفته بالا! دو ساعت بعد شام قندم زیر صد و بیسته با ورزش و دمنوش.امروز که دمنوش نخوردم ۱۳۵ بود!

چندین درمان خانگی خوشمزه برای پایین آوردن قند خون وجود دارد که یکی از آنها خانواده بلوبری (بلوبری، زغال اخته و …) است.

دیدگاه خود را بنویسید. نام و نام خانوادگی پست الکترونیک آدرس وب‌سایت ارسال دیدگاه ارسال پاسخ انصراف کمی صبر کنید... قلب من

موفقیت موفقیت در کسب و کار تغذیه بیماری قند خون (مخصوص کارآفرینان و صاحبان مشاغل)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “بیماری قند خون - An Overview”

Leave a Reply

Gravatar